SMV Koolisõidus

Aeg:
04.12.21
Korraldaja(d):
Tondi RSK, Rahula tall, ERL
Asukoht:
Rahula tall
Sekretär:
Ave Talts
tel. 51 36 847, ratsavoistlus@gmail.com
Tüüp:
SMV, rahvuslik
Riik:
Eesti
Staatus:
Tulemused avaldatud
Võistluse online leht:
https://online.equipe.com/en/competitions/45064

Lisainfo

Seoses COVID-19 levikuga lähtub korraldaja EV Valitsuse poolt sisetingimustes toimuvale sporditegevusele kehtestatud reeglitest:

- Kõik 19-aastased1 ja vanemad isikud peavad võistlusel maneežis viibimiseks esitama COVID-19 tõendi koos isikut tõendava dokumendiga vaktsineerituse või läbipõdemise kohta.

1 antud nõue ei kehti üldhariduskoolis või kutseõppeasutuses õppivale isikule, kes saab 2021/2022 õppeaasta kestel 19-aastaseks ning esitab õpilaspileti.

- Tõendite kontroll ning käepaelte väljastamine toimub hoone peasissepääsul. Siseruumidesse pääseb vaid käepaela olemasolul.

- Võistlusterritooriumi siseruumides on maski kandmine kohustuslik, v.a hobuse seljas viibivad ratsanikud, alla 12-aastased lapsed või juhul, kui on tõendatud meditsiiniline või erivajadusest tulenev vastunäidustus maskikandmisele. Välitingimustes on mask soovituslik.

- Palume võtta kaasa oma maskid, kohapeal on maske saadaval piiratud koguses.

- Korraldajal on õigus nõuda COVID-19 tõendi esitamist ning maski kandmist ja sellest keeldumise korral isik või isikud võistluselt ära saata.

- Kõigil võistlusterritooriumil viibijatel palume hoida teineteisega turvalist distantsi, vältida otseseid kontakte (kätlemine, kallistamine jne) ja suhtuda täie tõsidusega isiklikku kätehügieeni ning muudesse hügieeni ja puhtust tagavatesse meetmetesse. Korraldaja tagab desinfitseerimisvahendite olemasolu.

- Haigusnähtudega isikutel on võistluse territooriumile sisenemine rangelt keelatud. Võistluse korraldajal on õigus haigusnähtudega isik ja temaga kokku puutunud isik või isikud ära saata.

- Korraldaja ei taga, et juhendi ilmumise ja ürituse toimumise vahel valitsus piiranguid ei karmista. Valitsuse kehtestatud reeglid on kohustuslikud kõigile, olenemata sellest, kas need on või ei ole kajastatud käesolevas juhendis!

Rohkem infot võimalike piirangute ning võistluse korraldusele seatud nõuete kohta leiate SIIT.

Võistluse lehele
04.12.21 - Klass S | R raskem (GP) | Seenioride SMV
Starte: 2
Võistluspaare: 2
Võistlejaid: 2
Hobuseid: 2
Koht# Võistleja Klubi Treener(id) Hobune Tulemus
1 Dina Ellermann Tondi RSK LANDY'S AKVARELL (2003) 68,261%
2 Getter Kangur Tondi RSK ASHWAN (2005) 64,276%
Taustatööd